Wie zijn eigen groentetuin of een bloemenperk wil aanleggen, kan bij Aerts terecht voor een ruime keuze aan zaai- en plantgoed. Ook voor de aanleg van een kruidentuin hebben wij het nodige zaaigoed en kruidenplanten (seizoen)

Voor de particuliere tuinliefhebber bieden wij een ruime waaier aan tuinbenodigdheden.

Een riante keuze in potterie, bloembakken, tijdloze kwalitatieve terracotta en natuurlijk een overvloed aan tuingereedschappen, dat is waar je bij ons voor terecht kan.

Meststoffen voor het gazon, meststoffen voor de groentetuin, potgrond voor bloemen en planten, je vindt het allemaal bij Aerts.

Omdat niet alle meststoffen en potgrond geschikt zijn voor eender welke toepassing kan je altijd bij ons terecht met je vragen. We helpen je graag voort met advies en het juiste product.

Aerts heeft een uitgebreid assortiment aan hobbyvoeders. Zo hebben wij voeders voor pluimvee, (dwerg)konijnen, cavia’s, hamsters, knaagdieren, paarden, schapen, ...

Dierbenodigdheden voor kleine huisdieren: voeders, kooien, snacks, strooisel, leibanden, ...

Een tuin verdient het hele jaar door de nodige aandacht. Elk seizoen zijn er specifieke noden voor wat betreft het onderhoud van je tuin. Uw tuinprobleem is dan ook onze zorg.

In onze winkel kan je terecht voor allerlei bloemen en planten.

In onze winkel vind je een gamma van werk- en regenkledij, laarzen en werkschoenen.

Ook kinderen staan centraal:     KW, overall, laarzen